Baraai Thaimassage ligger centralt i Växjö på Klostergatan 2, nära tågstationen.
Varm örtmassage är en terapeutisk behandling som är ett tillägg till Thaimassage för att få en djupare effekt. Före massagen värms örter upp i ett knyte som
sedan används för att massera kroppen. De varma och väldoftande örterna tränger in i huden och hjälper till att lösa upp muskelknutor och lindrar smärta. Knytena som vi använder är engångsknyten som du får ta med dig hem om du vill. Om inte så kasseras de av hygieniska skäl.
Oljemassage är en helkroppsmassage som framför allt ges i avslappnande syfte i en lugn och rofylld miljö. Kunden ligger på en massagebänk eller på en traditionell thailändsk massagemadrass på golvet och massageolja masseras in i kroppens muskler. Vi använder en luktfri massageolja som värms upp till kroppstemperatur. Behan­d­lingen är mycket avslappnande.
Aromamassage kan liknas vid oljemassage fast med väldoftande oljor. Vi använder eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner med dofter.
Behandlingen utförs i en rofylld miljö med avkopplande musik, levande ljus och dämpad belysning. Före behandlingen diskuterar vilka oljor som
passar dig bäst. Detta är den ultimata vägen till avkoppling.
Fotmassage ökar blodcirkulationen och stimulerar nervsystemet. Kunden sitter bekvämt i en fåtölj med fotpall och vi börjar med ett fotbad, därefter masseras och tryckstimuleras tjugotre bestämda punkter på dina fotsulor. Detta aktiverar energiflödet i kroppen och endorfiner frigörs som får dig att må bättre. Grundprincipen liknar den som finns i akupunktur och akupressur.
Just nu går det inte att boka 2 massörer samtidigt. Det är möjligt i april igen.          Är ni två personer så kan ni boka tid samtidig. Vi har då 2 personal som masserar samtidigt. 
60 minuter 650 kr, 90 minuter 850 kr, 120 minuter 999 kr
ÖRTMASSAGE
90 minuter 899 kr
OLJEMASSAGE
60 minuter 650 kr, 90 minuter 850 kr, 120 minuter 999 kr
AROMAMASSAGE
60 minuter 650kr, 90 minuter 850kr, 120 minuter 999 kr  
FOTMASSAGE
60 minuter 650 kr
2st MASSAGE
THAIMASSAGE
Öppetider:  Måndag-Fredag 10:00-18:30, Lördagar 10:00-17:00, Söndag stängt    

Kom gärna 5 minuter innan din behandling börjar. Så du hinner varva ner och få en bättre upplevelse. Kommer du mer än 10 minuter försent så riskerar du att förlora din bokade tid.